Punk Points Dartpunten

Punk Points Dartpunten
Punk Points Dartpunten

Het verhaal van Punk Points

Mijn naam is Danny Moore (oprichting & mede-eigenaar van Punk Points) en ik stond in voor het management van Scott Marsh (de andere mede-eigenaar van Punk Points).

Het eerste wat ik deed was zijn sponsordeals bekijken. Scott "The Martian" Marsh had een sponsor voor dartpunten en ik probeerde een nieuwe deal te onderhandelen, maar hij weigerde hun voorstel. Aangezien het om een klein bedrijf ging, gingen Scott en ik ermee akkoord dat we wel zouden doorgaan met het adverteren van de dartpunten in ruil voor gratis dartpunten. We vroegen meermaals naar dartpunten, maar kregen geen gehoor.

Scott, zoals veel mensen weten, laat zijn darts uitgevlakt in het dartbord vallen. Zonder grippunten vallen die pijlen uit het bord. Het WDF Wereldkampioenschap naderde en uit noodzaak probeerden we andere mogelijkheden te verkennen, maar niets bleek te werken. Voor de grap zei ik dat we onze eigen dartpunten moesten ontwikkelen en ze "Punk Points" moesten noemen, vanwege Scott's grote voorliefde voor Punk muziek.

Ik begon met het bedenken van een logo en een marketingstrategie. We wilden dartspelers een product geven waarop ze konden vertrouwen. De Anarchist dartpunten kwamen als eerste op de markt. Ze waren gedurfd en uitdagend. Daarna ontwikkelden we de Delinquent speciaal voor spelers die de voorkeur geven aan een gladder gevoel. De 2 ontwerpen worden nu gebruikt op de PDC Pro Tour en spelers van over de hele wereld. Ze zijn de best verkopende dartpunten geworden. Ons herkenbare logo geeft spelers zekerheid op vlak van kwaliteit. Ze weten dat ze een darpunt hebben waarop ze keer op keer kunnen vertrouwen.

Verschillende spelers zoals Martin Lukeman, Ross Smith en Brian Raman spelen met Punk Points dartpunten. Tijdens Martin Lukeman's uitzonderlijke turn-around jaar op de Euro Tour in 2022, gaf hij de eer aan het vertrouwen dat Punk Points hem heeft gegeven!

—Jim

Shop Favorieten Menu Aanmelden