Veelgestelde Vragen

Ja, wij kunnen gepersonaliseerde shirts en flights voorzien.

Voor gepersonaliseerde artikels, neem je rechtstreeks contact met ons op.

Wij hebben een fysieke winkel. Deze is gevestigd in de Albert Van Dyckstraat 23, 2300 Turnhout, België.

In onze winkel kan je dartpijlen uitproberen. We voorzien je van deskundig advies, maar ook het analyseren van stand en worp hoort dan bij de service.

Veel e-mail providers zetten onze orderbevestiging in de map “ongewenste e-mails” of “spam”. Gelieve te controleren of de mail hier is aangekomen.

Mocht je de mail toch niet kunnen terugvinden, kan je altijd even contact met ons opnemen.

Wij hebben een fysieke winkel. Deze is gevestigd in de Albert Van Dyckstraat 23, 2300 Turnhout, België. In onze winkel kan je dartpijlen uitproberen. We voorzien je van deskundig advies, maar ook het analyseren van stand en worp hoort dan bij de service.

De gemiddelde dartpijl weegt 23 gram. Pijlen beneden de 23 gram worden over het algemeen als lichte pijlen beschouwd, pijlen vanaf 24 gram worden als zwaar beschouwd. Voor een beginnende dartspeler is het verstandig om met 24 gram of zwaarder te beginnen. De pijlen hebben dan de neiging om minder te zwabberen als bij lichte pijlen. Wanneer je een meer ervaren dartspeler wordt en je techniek beter is, kun je lichtere pijlen gaan proberen.

Als je in België of Nederland woont, streven we ernaar om je pakket binnen 72 uur te bezorgen.

De verzendkosten voor België bedragen €7,- via Bpost. Er kan ook gewerkt worden met een Bpost Pakjesautomaat, de kostprijs hiervoor bedraagt €5,95 en voor verzending naar Nederland bedragen de verzendkosten €9,95

Volg deze stappen als je je bestelling na 5 werkdagen nog niet hebt ontvangen:

  1. Log in op je Dartsfun-account. Klopt je afleveradres? Zijn je contactgegevens up-to-date?
  2. Controleer of je geen bericht van ons of van de koerier hebt ontvangen. Het kan zijn dat je pakket op je wacht bij een plaatselijk bezorgdepot of dat je een nieuwe bezorgtijd moet kiezen.
  3. Controleer of de buurman of een huisgenoot je pakket niet heeft aangenomen.

Als je je pakket hierna nog steeds niet hebt gevonden, neem dan contact met ons op via info@dartsfun.be met je bestelnummer zodat we het verder kunnen onderzoeken.

Dan kunt u het beste contact met ons opnemen.

U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier of via info@dartsfun.be - Na overleg besluiten we je bestelling om te ruilen of terug te betalen.

Retourartikelen dienen altijd in originele staat en verpakking en onbeschadigd binnen 14 dagen in onze shop te gebeuren.

Ook voor Niet Goed, Geld Terug hanteren we dezelfde voorwaarden als voor een retour. Originele staat en verpakking. In onze shop, binnen 14 dagen. (Zo hebben we geen discussies over beschadiging tijdens verzending enz.)

Fabrieksgarantie is van toepassing.

De prijzen op onze website zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Gelieve contact met ons op te nemen via info@dartsfun.be of via het contactformulier op onze website.

Opgelet: Voor samenwerkingen focussen wij ons vooral op de hoger geklasseerde Belgische en Nederlandse dartspelers of jeugdspelers.

Het antwoord op uw vraag niet gevonden?

Contacteer ons!

We trachten u zo snel mogelijk te antwoorden.

Shop Favorieten Menu Aanmelden