Dartshirt Bedrukken

Expert in gepersonaliseerde dartartikelen

Wil je een gepersonaliseerd dartshirt laten maken? Wil je dartshirts voor je club of bedrijf laten maken? Denk je aan gepersonaliseerde flights? Dartsfun is de ideale partner voor unieke, gepersonaliseerde dartartikelen.

Dartshirt Bedrukken Dartshirt Bedrukken

Dartshirt Bedrukken

Wij specialiseren ons in het bedrukken van dartshirts. Of je nu eentje wil om de tornooien mee af te schuimen of dartshirts voor je club of bedrijf wil laten maken, Dartsfun is dé expert in gepersonaliseerde dartshirts!

Omdat elke darter uniek is, willen wij naast topkwaliteit ook dartshirts leveren met een uniek en persoonlijk karakter. Om dat ontwerp zo karaktervol mogelijk te maken, hebben we wat achtergrondinformatie van je nodig zoals: je nickname, je lievelingskleuren, je hobby's en zoveel mogelijk achtergrondinformatie.

Daarna maakt onze dartshirt ontwerper een voorstel en nemen we je maten op (want zo zorgen we ervoor dat het dartshirt als gegoten zit). Na goedkeuring van het ontwerp, is jouw gepersonaliseerde dartshirt binnen circa 3 weken klaar.

Kostprijs: €55,-*

*Inclusief Dartsfun & 26 Designs branding

Kostprijs zonder branding: €85,-

Een voorschot van €30,- op rekening nummer BE85 9731 5606 0506 is verplicht vooraleer we aan het ontwerp starten.

We bedrukken geen shirts met logo's van andere dartswinkels

 • Vanaf €55 voor een gepersonaliseerd Dartshirt
 • Mogelijk vanaf 1 stuk
 • Met rits of knopen
 • Levertijd van ca. 3 weken na goedkeuring
 • Speciale prijzen voor dartclubs of grote oplages (>50 stuks)

Dartshirt bedrukken

Bij ons kan je terecht om je eigen, gepersonaliseerde dartshirt te laten maken. Custom made dartshirt voor jezelf of voor gans het team. Wij staan je bij van begin tot eind. We gaan pas over tot productie als jij tevreden bent over het ontwerp. Talloze darters en dartclubs in de ruime regio van Turnhout gingen je al voor en vertrouwden op onze kwaliteit en service.

Het is tevens ook mogelijk om je eigen dartflights te laten ontwerpen. Wij proberen je een totaalservice aan te bieden op vlak van custom made darts artikelen. Wat jouw keuze ook mag zijn, wij zorgen voor een snelle service en goede opvolging. We kozen daarom zorgvuldig onze partners uit voor de ontwikkeling van onze gepersonaliseerde dartartikelen. Mocht er onverhoopt toch nog iets niet in orde zijn, dan lossen we dat ook samen snel weer op.

Hoe werkt het?

Je vraagt je vast af hoe dit nu allemaal in zijn werk gaat om een dartshirt te laten bedrukken of dart flights met eigen ontwerp te laten maken. Momenteel hebben we ervoor gekozen om alles nog in eigen beheer te organiseren, dus het is nog niet mogelijk om dit online te doen. Zo behouden we een garantie op kwalitatieve ontwerpen en kunnen we een ontwerp maken volledig op jouw smaak afgestemd.

Dus de eerste stap die jij moet doen is ons een mailtje sturen met welke producten jij wil laten maken. En vanaf dat eerste contact gaan we alle stappen doorheen om jouw dartshirt te bedrukken. Wil je nog wat inspiratie opdoen? We posten regelmatig op Facebook en Instagram onze realisaties. Daar kan je dus terecht voor tal van voorbeelden die we hebben gemaakt voor onze klanten.

Dart Flights Bedrukken

Ook gepersonaliseerde dart flights laten bedrukken is mogelijk. Voor jezelf als speler, voor gans de club of als reclame voor je bedrijf. Het is al mogelijk om 100 Micron Flights te laten bedrukken vanaf 10 sets (langs 2 kanten bedrukt). De levertijd hiervoor bedraagt circa 2 weken.

Elke darter heeft zijn unieke wensen qua flights. Ook hier willen wij steeds een persoonlijke look geven aan je flights. Het enige dat je moet doorgeven is welke tekst of logo op je flight moet staan in combinatie met de gewenste kleuren. Wij verzorgen een professioneel ontwerp.

Wil je liever professionele dart flights laten bedrukken? Dan is dat mogelijk vanaf 1500 setjes.

Gepersonaliseerde L-Style en Condor Flights laten bedrukken is momenteel nog in testfase.

 • Vanaf 10 setjes
 • 100 Micron Flights
 • Professionele Kwaliteit vanaf 1500 setjes
 • Levertijd van ca. 2 weken na goedkeuring

Dart Shafts Bedrukken

Ook gepersonaliseerde dart shafts laten bedrukken is perfect mogelijk. Voor jezelf als speler, voor gans de club of als reclame voor je bedrijf.

Ook voor de ontwikkeling van gepersonaliseerde dart shafts staan wij voor alles open. Wat wij hiervoor moeten weten is welke tekst of logo op je shaft moet staan in combinatie met de gewenste kleuren. Wij verzorgen wederom een professioneel ontwerp.

 • Een ontwerp op maat
 • Professionele Kwaliteit
 • Diverse lengtes
 • Levertijd van ca. 2 weken na goedkeuring
Shop Favorieten Menu Aanmelden