Dartshirt Laten Maken

Je eigen, gepersonaliseerde dartshirt laten maken 🎯🥳

Omdat elke darter uniek is, willen wij topkwaliteit dartshirts laten maken met een uniek en persoonlijk karakter. Om dat ontwerp zo karaktervol mogelijk te maken, vragen we je via onderstaand formulier naar wat achtergrondinformatie om ons ontwerp helemaal op jouw persoonlijkheid af te stemmen.

Ben je klaar om ons een ontwerp te laten maken? Vul onderstaand formulier in en bezorg ons zoveel mogelijk informatie. Na het invullen van het formulier nemen we even contact met je op en bezorgen wij de informatie aan onze ontwerpers.

Een voorschot van €30,- op rekening nummer BE85 9731 5606 0506 is verplicht vooraleer we aan het ontwerp starten.

Je Gewenste Sluiting Van De Kraag
Je Gewenste Stof Van Het Shirt
Wil Je Een Borstzakje?
Je Gewenste Soort Kraag

Dartshirt bedrukken

Bij ons kan je terecht om je eigen, gepersonaliseerde dartshirt te laten maken. Custom made dartshirt voor jezelf of voor gans het team. Wij staan je bij van begin tot eind. We gaan pas over tot productie als jij tevreden bent over het ontwerp. Talloze darters en dartclubs in de ruime regio van Turnhout gingen je al voor en vertrouwden op onze kwaliteit en service.

Het is tevens ook mogelijk om je eigen dartflights te laten ontwerpen. Wij proberen je een totaalservice aan te bieden op vlak van custom made darts artikelen. Wat jouw keuze ook mag zijn, wij zorgen voor een snelle service en goede opvolging. We kozen daarom zorgvuldig onze partners uit voor de ontwikkeling van onze gepersonaliseerde dartartikelen. Mocht er onverhoopt toch nog iets niet in orde zijn, dan lossen we dat ook samen snel weer op.

Hoe werkt het?

Je vraagt je vast af hoe dit nu allemaal in zijn werk gaat om een dartshirt te laten bedrukken of dart flights met eigen ontwerp te laten maken. Momenteel hebben we ervoor gekozen om alles nog in eigen beheer te organiseren, dus het is nog niet mogelijk om dit online te doen. Zo behouden we een garantie op kwalitatieve ontwerpen en kunnen we een ontwerp maken volledig op jouw smaak afgestemd.

Dus de eerste stap die jij moet doen is ons een mailtje sturen met welke producten jij wil laten maken. En vanaf dat eerste contact gaan we alle stappen doorheen om jouw dartshirt te bedrukken. Wil je nog wat inspiratie opdoen? We posten regelmatig op Facebook en Instagram onze realisaties. Daar kan je dus terecht voor tal van voorbeelden die we hebben gemaakt voor onze klanten.

Shop Favorieten Menu Aanmelden