Over Ons

Van kleins af aan gek op Darts

Hallo, ik ben de Jimmy en al sinds mijn 17 jaar ben ik gek op darts en megafan van Wayne Mardle en Raymond van Barneveld. Mijn eerste dartpijltjes heb ik destijds nog gekocht bij De Koele Bron in Arendonk.

Vele jaren was ik voornamelijk een "thuisdarter", maar de laatste jaren heb ik toch de sprong naar clubdarter gemaakt. Darten is voor mij vooral fun en plezier maken. Ik wil natuurlijk graag winnen, maar meedoen is voor mij toch belangrijker dan winnen.

Service, Kwaliteit, maar vooral Plezier

Naast een gezellige babbel met mij of Cindy in de dartwinkel, krijg je van ons ook steeds een gratis koffie of frisdrank aangeboden. Voor ons is de gezelligheid in onze shop het allerbelangrijkst.

We zorgen ervoor dat je in een ontspannen omgeving nieuwe pijlen of dartmateriaal kan komen testen. Hierbij geven we je tips en advies m.b.t. je houding, werpstijl, etc.

We gaan je zeker niet iets verkopen dat niet goed voor je zou zijn, ook al lopen we daar dan een keer wat centjes mee mis. Integendeel, de service en kwaliteit van onze dartwinkel liggen ons nauw aan het hart.

Officiële Sponsor van PDC Speler Brian Raman

Sinds 2022 zijn we ook de officiële sponsor van PDC Speler Brian Raman. Brian is een bijzonder getalenteerde darter die na enkele jaren ervaring op te doen in de BDO, zich nu volledig op het PDC-circuit heeft gericht. In 2021 werd hij de tweede Belg ooit (sinds Leo Laurens in 1993) die de WDF-ranking aanvoerde.

In 2022 nam Raman deel aan de Europese tour van de Q-School, waar hij op de tweede dag van Fase 2 een tourcard wist te bemachtigen door in de finale Jules van Dongen te verslaan met 4-6, na 4-0 achter te hebben gestaan. Zo werd 2022 het eerste jaar waarin hij full time op het PDC circuit mocht deelnemen als Tourcard houder.

Je zal Brian vast en zeker herkennen als Co-commentator tijdens de uitzendingen van de grote dartstornooien op VTM en VTM2.

Officiële Sponsor van JDC Team Belgium

Bij Dartswinkel Dartsfun hebben we extra aandacht voor de jeugd in België en proberen we hier ook ons steentje aan bij te dragen. In de eerste plaats doen we dat door enkele talentvolle jeugdspelers te ondersteunen. Niet enkel op financiëel en materiëel vlak, maar ook op vlak van training. Hiervoor werken we nauw samen met ervaren darters die hen onder hun vleugels nemen. De jeugd is tenslotte de toekomst van onze sport.

Daarnaast zijn we ook een officiële sponsor van JDC Team Belgium. De 8 Belgische spelers die deel hebben genomen op het JDC World Championship 2022 in Gibraltar. Er werd zowel in team als individueel gespeeld.

In teamverband behaalde het Belgium A-team de 1/8e finale en Belgium B-team strandde in de groepsfase in 2022. Op individueel vlak werden door enkele spelers de laatste 16 behaald. Met andere woorden: The Future Is Bright! En wij zijn enorm trots om daar deel van uit te maken!

Shop Favorieten Menu Aanmelden