Eigen Dartpijlen Laten Maken

Heb jij altijd al je eigen dartpijlen willen laten maken?

In samenwerking met Zachary Thornton van Thornton darts, bieden wij een dienst aan om je eigen dartpijlen te ontwerpen en produceren. Ja... Zelfs vanaf 1 set!

Eigen Dartpijlen Laten Maken Zelf Dartpijlen Ontwerpen

Zelf dartpijlen ontwerpen

Wil je zelf dartpijlen ontwerpen? Wil je je signature dartpijlen op maat laten maken? Wil je je eigen dartpijlen ontwerpen? Dartsfun is de ideale partner voor unieke, gepersonaliseerde dartartikelen.

Omdat elke darter uniek is, willen wij naast topkwaliteit ook dartpijlen aanbieden die volledig op maat gemaakt kunnen worden en dus voorzien worden van je eigen, unieke karakter. Om dat ontwerp zo karaktervol mogelijk te maken, werken we samen met Zachary Thornton van Thornton Darts. Zach is ontwerper bij Loxley en werkt ook voor vele andere dartsfabrikanten.

Zach luistert graag naar je verhaal en concept voor een eigen dartpijl a.h.v. een videocall of mail en maakt een ontwerp volledig op maat. Zowel op vlak van grip, lengte, dikte, kleur, etc. Na goedkeuring van het ontwerp, gaat hij prijzen opvragen bij de fabrikanten en kan hij je de kostprijs voor 1 set of meer bevestigen.

Op regelmatige basis kan je bij Dartsfun
1 op 1 in persoon samenzitten met Zach

  • Mogelijk vanaf 5 sets
  • Persoonlijk contact
  • Levertijd van ca. 3 weken na goedkeuring

Het Proces

Fase 1 - Overleg

Eerst ga je ideeën uitwisselen met Zach over wat je zoekt. Ideale afmetingen of grepen en gewicht. Als er schetsen zijn die je hebt gemaakt of als je gewoon op zoek bent naar kleine aanpassingen aan je huidige opstelling, kan Zach je helpen met het bedenken van een ontwerp dat bij je past!

Fase 2 - 3D-ontwerp

Zach zal de ideeën overnemen en een 3D-model maken zoals die in de voorbeelden hieronder. Vanaf hier kunnen we het ontwerp aanpassen en wijzigingen aanbrengen totdat we dat idee omzetten in jouw perfecte dart!

Fase 3 - Technische tekening

Zach neemt de 3D-tekening en vertaalt deze naar een 2D-tekening, zodat fabrikanten het idee op hun machines kunnen toepassen en in een echte pijl kunnen omtoveren!

Fase 4 - Fabricage

We ontvangen offertes over de fabricagekosten en als je tevreden bent, plaatsen we de bestelling en laten we de magie z'n werk doen! Ze worden dan bij je aan de deur afgeleverd, helemaal klaar voor de oche!

Notabele designs

Zelf Dartpijlen Ontwerpen

Ryan Searle - PDC Professional

Zach werkte samen met Ryan Searle en Loxley Darts om de 32g Loxley-darts te ontwerpen die door Ryan worden gebruikt op de PDC Tour.

Sindsdien is Ryan omhoog geschoten op de wereldranglijst en behaalde hij de Top 16 van de wereld en won hij ook een Players Championship-titel door Peter Wright te verslaan in de finale.

Shop Favorieten Menu Aanmelden